DöNERIX UDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1536 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dönerix Uden. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 6:40 Het duurde iets meer dan 1,5 uur voordat de bestelling werd geleverd (nadat we hadden gebeld).Op het moment van bestellen stond er 22-45 minuten, verder geen enkele communicatie. Eten was verder prima
19 mei 2024 om 19:48 Broodjes waren lekker maar koud..
19 mei 2024 om 19:41 Naar verwachting en goed op tijd en nog goed warm
19 mei 2024 om 19:06 De kapsalon was minder lekker dan we gewend zijn helaas. Het vlees was niet heel warm en de frietjes taai. Volgende keer weer beter!
18 mei 2024 om 20:06 Lekker eten, alleen ze waren bijna een uur telaat na de al 35 minuten bezorgtijd.
13 mei 2024 om 1:51 Bij deze jongens ben je altijd op het juiste adres! Lekker eten en snelle bezorging.
10 mei 2024 om 10:43 Durum was prima, alleen weer de extra knoflooksaus vergeten.
9 mei 2024 om 1:12 kapsalon mega was niet mega maar klein, behoorlijk vervelend. vraag dan geen 2 euro extra. buiten dat was hij lekker.
28 apr 2024 om 18:28 Het duurde veel te lang voor het kwam terwijl bij het kopje bestelling volgen er stond dat het nog 10 minuten zou duren tot de bestelling zou komen, 10 minuten bleek één uur te zijn. Zat ook geen salade bij terwijl dit wel besteld was.
27 apr 2024 om 0:51 Prima eten.
24 apr 2024 om 21:16 Prima eten. Jammer dat de saus al in de dürüm zat, terwijl ik hem los erbij gevraagd had, want ik bepaal liever zelf hoeveel saus erop moet. Warme sla is ook niet zo denderend, maar de rest was prima. Wel echt duuuur, maar het was mijn eigen keuze.
21 apr 2024 om 5:58 Snelle bezorging. Heerlijk gegeten